Otvorene molbe

Pridružite se našem timu!

Ako trenutno nemamo aktualnih natječaja ili otvoreni natječaji ne odgovaraju Vašim interesima i/ili kvalifikacijama, rado ćemo razmotriti Vašu otvorenu molbu za zaposlenje. U stalnoj smo potrazi za talentiranim istraživačima, bilo onima koji će tek postati znanstvenici, ili onima koji to već jesu. 
Javite nam se ako:

  • ste diplomirali kao izvrstan student te vladate kvantitativnim metodama i zainteresirani ste za nastavak studiranja na doktorskom studiju iz ekonomije, matematike, statistike, sociologije ili psihologije te za znanstveni rad
  • pohađate doktorski studij iz ekonomije, matematike, statistike, sociologije ili psihologije
  • ste doktorirali ili ste već izabrani u znanstveno zvanje u polju ekonomije, matematike, sociologije ili psihologije.
Pošaljite nam otvorenu molbu koja će sadržavati Vaš životopis, popis radova i prikaz znanstvene i stručne djelatnosti te kratko motivacijsko pismo.

Slanjem otvorene molbe suglasni ste da Vas informiramo o natječajima za zapošljavanje kod kojih ćete ispunjavati tražene uvjete. Vaši osobni podaci su povjerljivi i neće biti ustupani, objavljeni niti otkriveni trećim osobama te će se obrađivati u skladu s važećim propisima. U svakom trenutku možete bez objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade svojih osobnih podataka. Opoziv privole može se podnijeti e-poštom. Podaci se obrađuju isključivo u svrhu razmatranja Vaše molbe za zapošljavanje.

Otvorenu molbu možete poslati na eizagreb@eizg.hr 

Vrh