Nova mrežna stranica Ekonomskog instituta, ZagrebSa zadovoljstvom vam predstavljamo novu mrežnu stranicu Instituta. Lokacija nam je ostala ista, tako da nas i dalje možete pronaći na www.eizg.hr.

Pri izradi novih mrežnih stranica cilj nam je bio osigurati jednostavniji pristup informacijama o Institutu za naše korisnike i širu javnost. Stoga novo rješenje omogućuje jasniju i jednostavniju navigaciju unutar stranica, kako bi informacije o našim aktivnostima, proizvodima, projektima i publikacijama bile što dostupnije i transparentnije.


Sadržaj mrežnih stranica donosi poboljšano korisničko iskustvo. Među novim značajkama izdvajamo:
 
  • uvid u naša glavna područja istraživanja koji omogućuje detaljnije i lakše proučavanje naših područja istraživanja i bolji pregled povezanih radova, projekata i istraživača koji se bave pojedinim područjima
  • integrirane linkove na platforme društvenih mreža poput Facebooka i LinkedIna, koji omogućuju bolju komunikaciju sa stručnom i širom javnošću
  • jednostavniji pristup našim publikacijama u otvorenom pristupu (časopisima i knjigama)
  • interaktivne indekse, koji pružaju korisnicima bolji uvid u hrvatska gospodarska kretanja i ekonomske trendove
  • novi format elektroničkih novosti (newslettera) koji će pridonijeti pravovremenom informiranju o institutskim aktivnostima i događanjima.

Kontinuirano ćemo ažurirati sadržaj novim i korisnim informacijama, vijestima i najavama.

Nadamo se da će vam se svidjeti osvježeni sadržaj i moderniji izgled naše nove stranice kao i korisne i relevantne informacije koje ćete unutar nje pronaći.
 
Vrh