Obavijest o rezultatima natječaja

Zagreb, 15. srpnja 2022.

I. Natječaj za znanstveno radno mjesto znanstveni savjetnik/ca u trajnom zvanju, na neodređeno vrijeme, 1 izvršitelj/ica, objavljen je 01.06.2022. u „Narodnim novinama“, dnevnom tisku „Večernji list“, biltenu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, službenom internetskom portalu za radna mjesta Europskog istraživačkog prostora i na internetskoj stranici Ekonomskog instituta, Zagreb (u daljnjem tekstu: Institut).
 
Institut obavještava kandidate koji su dostavili prijavu na natječaj da je u natječajnom postupku izabrana kandidatkinja dr. sc. Valerija Botrić.
 
II. Natječaj za znanstveno radno mjesto znanstveni savjetnik/ca, na neodređeno vrijeme, 1 izvršitelj/ica, objavljen je 01.06.2022. u „Narodnim novinama“, dnevnom tisku „Večernji list“, biltenu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, službenom internetskom portalu za radna mjesta Europskog istraživačkog prostora i na internetskoj stranici Ekonomskog instituta, Zagreb (u daljnjem tekstu: Institut).
 
Institut obavještava kandidate koji su dostavili prijavu na natječaj da je u natječajnom postupku izabrana kandidatkinja dr. sc. Ivana Rašić.
 
 
Svim kandidatima prijavljenima na natječaj zahvaljujemo na iskazanom interesu za radom na Institutu.
 
Vrh