Obavijest o rezultatima natječaja

Zagreb, 14. lipnja 2019.
 
I. Natječaj za radno mjesto rukovoditelj Pododsjeka za poslove izdavaštva, na određeno vrijeme, 1 izvršitelj/ica, objavljen je 17.04.2019. u „Narodnim novinama“, internet portalu „MojPosao“, biltenu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i internet stranici Ekonomskog instituta, Zagreb (u daljnjem tekstu: Institut).
 
Institut obavještava kandidate koji su dostavili prijavu na natječaj da je u natječajnom postupku na temelju ukupno ostvarenih rezultata (pisano i usmeno testiranje) izabran kandidat Tamara Banjeglav.
 
II. Natječaj za radno mjesto rukovoditelj Pododsjeka za pravne, kadrovske i opće poslove, na određeno vrijeme, 1 izvršitelj/ica, objavljen je 17.04.2019. u „Narodnim novinama“, internet portalu „MojPosao“, biltenu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i internet stranici Ekonomskog instituta, Zagreb (u daljnjem tekstu: Institut).
 
Institut obavještava kandidate koji su dostavili prijavu na natječaj da je u natječajnom postupku na temelju ukupno ostvarenih rezultata (pisano i usmeno testiranje) izabran kandidat Valentina Jakopec.
 
III. Natječaj za radno mjesto viši stručni referent za poslove financija i računovodstva, na neodređeno vrijeme, 1 izvršitelj/ica, objavljen je 17.05.2019. u „Narodnim novinama“, biltenu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i internet stranici Ekonomskog instituta, Zagreb (u daljnjem tekstu: Institut).
 
Institut obavještava kandidate koji su dostavili prijavu na natječaj da je u natječajnom postupku na temelju ukupno ostvarenih rezultata (pisano testiranje) izabran kandidat Danijela Franceković.
 
 
Svim kandidatima prijavljenima na natječaj zahvaljujemo na iskazanom interesu za radom na Institutu.
 
Vrh