Svečano potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za obnovu biblioteke i uspostavu višenamjenske učionice na Ekonomskom institutu, Zagreb (EIZmetrics)


Ministarstvo znanosti i obrazovanja Ekonomskom je institutu, Zagreb u okviru natječajnog poziva Razvoj i jačanje sinergija s horizontalnim aktivnostima programa OBZOR 2020: Twinning i ERA Chairs; KK.01.1.1.06 dodijelilo 1,4 milijuna kuna bespovratnih sredstava za potrebe obnove biblioteke i uspostave višenamjenske učionice koja će se nalaziti u biblioteci. 

Svečano potpisivanje ugovora o dodjeli sredstava održano je 7. lipnja 2018. godine u Ministarstvu znanosti i obrazovanja. Nazočnima se uvodnom riječju obratila ministrica znanosti i obrazovanja, prof. dr. sc. Blaženka Divjak i Tomislav Petric, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije.

U ime Ekonomskog instituta, Zagreb svečanom potpisivanju ugovora prisustvovali su ravnateljica Ekonomskog instituta, Zagreb, dr. sc. Maruška Vizek, voditelj SmartEIZ Twinning projekta dr. sc. Zoran Aralica te Branka Domić, voditeljica Pododsjeka za poslove biblioteke i dokumentacije na Ekonomskom institutu, Zagreb.
 

 

Galerija

Vrh