RADIONICA ZA STUDENTE: "Mjerenje blagostanja: višedimenzionalno blagostanje nasuprot dohotku"


Ekonomski institut, Zagreb (EIZ), poziva zainteresirane studente da se prijave na radionicu "Mjerenje blagostanja: višedimenzionalno blagostanje nasuprot dohotku", koja će se održati 27. rujna 2016. u prostorima EIZ-a s početkom u 10 sati.

Studenti će se na radionici upoznati s mjerenjem blagostanja pojedinaca i cijeloga društva, pri čemu će središnja tema biti mogućnost mjerenja blagostanja višedimenzionalno, uzimajući kao dimenzije ne samo dohodak, nego i one nedohodovne, kao što je zdravlje, kvaliteta stanovanja, izloženost kriminalu i sl. Na jednostavan način, studenti će se upoznati s tradicionalnim i najnovijim pristupima mjerenju blagostanja.

Predavači su dr. sc. Ivica Rubil, poslijedoktorand na EIZ-u, i Marko Ledić, doktorand na Sveučilištu u Milanu i asistent na EIZ-u, čije je glavno područje istraživačkog interesa ekonomika blagostanja.

Zbog ograničenosti prostornih kapaciteta EIZ-a, radionicu će moći pohađati najviše 30 studenata. Prijaviti se mogu svi studenti, bez obzira na godinu studija. Tijekom i nakon radionice, polaznici će se moći okrijepiti hranom i pićem.

Prijave s imenom i prezimenom šaljite na e-mail irubil@eizg.hr, s naznakom da se prijavljujete za WelfarEurope radionicu, do 26. rujna. Radionicu će moći pohađati prvih 30 prijavljenih. Potvrda sudjelovanja dobit će se odmah po prijavi.

Radionica i projekt WelfarEurope financirani su sredstvima Europskog socijalnog fonda. 

Pozivnicu možete preuzeti ovdje

Vrh