Klub EIZ-a

Klub EIZ-a

 

Što je Klub Ekonomskog instituta?


Klub je oblik suradnje poslovne zajednice i Ekonomskog instituta, Zagreb u odabiru, provedbi i predstavljanju rezultata ekonomskih i srodnih istraživanja značajnih za gospodarski razvoj Republike Hrvatske. Kroz Klub tvrtke i istraživači zajedno pokreću primijenjena istraživanja čiji rezultati mogu potaknuti konkretne akcije i mjere na dobrobit šire zajednice.

Osnivanjem zajedničkog kluba Ekonomski, institut, Zagreb pruža ruku prema Vama, predvodnicima hrvatskog gospodarstva, pozivajući Vas na obostrano korisnu suradnju i zajednički doprinos razvoju društva.


Zašto postati članom Kluba?


Kao član Kluba Vaša tvrtka pridonosi vlastitom uspjehu i sudjeluje u rješavanju problema hrvatskog gospodarstva i društva. U suradnji sa znanstvenom zajednicom, članovi Kluba daju potporu istraživanjima od strateškog značaja za Republiku Hrvatsku, a rezultati istraživanja omogućuju bolje razumijevanje aktualnih gospodarskih pitanja i olakšavaju donošenje utemeljenih odluka nositelja ekonomske politike. Slijedeći praksu društveno odgovornog poslovanja, kao član Kluba proaktivno pridonosite unaprjeđenju poslovne i društvene okoline u kojoj djelujete te pozitivno utječete i na vlastitu uspješnost i konkurentnost.


Kontakt osoba: dr. sc. Tajana Barbić

Vrh